Mücevher mağazalarına yapılan şaka sosyal medyayı salladı

yazar:

kategori:

Sosyal medyada hızla yayılan yeni bir şaka türü, mücevher satıcılarının korkulu rüyası oldu. Çin’de müşteri olarak geldikleri mücevher dükkanlarında ürünleri çalacakmış gibi yapan müşteriler, mağaza çalışanlarını korkuttu.

Binlerce dolar değerindeki mücevherleri çalacakmış gibi yapıp, mağaza çalışanlarına korku dolu anlar yaşatıyorlar. Son günlerde Çin’den tüm dünyaya yayılan bu yeni şaka türü sosyal medyada en çok beğeni alan paylaşımlar arasında. 

Müşteri gibi geldikleri mağazada beğendikleri mücevherleri deneyen şakacılar, bir anda koşuşturmaya başlıyor. Müşterinin denediği mücevherle birlikte koşmaya başladığını gören mağaza çalışanları neye uğradığını şaşırarak müşterinin arkasından koşmaya başlıyor. 

MAĞAZA ÇALIŞANLARI NE YAPACAĞINI ŞAŞIRIYOR

Mücevherle birlikte en yakın aynaya doğru koşan müşterinin peşinden koşmaya başlayan mağaza çalışanları ise müşterinin ayna önünde durması üzerine ne yapacağını şaşırıyor. 

Benzer bir şaka Endonezya’da da moda olmuştu. Bir ayakkabı mağazasına gelen şakacı, denediği koşu ayakkabısıyla birlikte mağaza çıkışına doğru depar atmaya başladı. Müşterinin ayakkabılarla birlikte kaçmaya başladığını sanan mağaza çalışanının tepkisi izleyenleri kırdı geçirdi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.