70 Milyon Liralık talih kuşu seyyardan uçtu

yazar:

kategori:

Hayalleri süsleyen 70 milyon Liralık Milli Piyango büyük ikramiyesi, İstanbul’da tam bilete isabet etti. Şanslı talihli henüz kimliğini açıklamasa da, kazanan biletin hangi adresten alındığı ortaya çıktı. 70 milyon TL’lik dev ikramiyenin vurduğu şanslı numaraların yer aldığı tam bilet, Üsküdar’daki bir seyyar satıcının tezgahından uçtu.

Şanslı numaraların isabet ettiği tam bileti satan seyyar satıcı, henüz kimliği açıklanmayan talihliye seslenerek “Umarım beni de görür” dedi ve şakayla karışık “Bileseydim satmazdım.” ifadelerini kullandı.

İNŞALLAH İYİ YERLERDE DEĞERLENDİRİLİR

2019’un ilk zengini 7615536 rakamlarının yazılı olduğu Milli Piyango biletinin sahibi oldu. Şanslı biletin satıcısı Ali Özçamlı, “Çok mutluyum, inşallah iyi yerlerde değerlendirilir.” dedi. Milli Piyango bileti satıcısı Ali Özçamlı’nın 70 milyon liralık bileti satan kişi olduğunu öğrenen esnaf komşuları, “Bileti neden bana satmadın” diyerek arkadaşına takıldı.

Seyyar satıcı Ali Özçalımlı, “Bana çıkmış kadar sevindim.” dese de; ikramiye ona çıkmadı. Ancak Özçalımlı talihlinin kendisine yardım eli uzatacağından ümitli.

Büyük ikramiyenin çıktığı bileti satan seyyar satıcı, talihlinin yardım elini bekliyor (dha)

35-40 senedir kirada oturduğunu belirten şanslı biletin satıcısı, “Bizim yörenin nişan ve düğünleri masraflı.Çocuk evlendireceğim. Çok sıkıntım var.” diyerek bileti sattığı talihliden yardım istedi.

Elinin uğurlu olduğunu belirten Özçalımlı,”Geçen sene yılbaşında çeyrek bilete isabet eden üçüncü ikramiyeyi ben verdim. Son olarak 2018 Temmuz’da da şanslı bileti veren kişi benim.”dedi.

Yılbaşı çekilişine kadar türlü zorluklarla 130 adet tam bilet sattığını belirten Özçalımlı, “Bu soğuk havada, boğazın tüm soğuğunu ben çektim. Bilseydim satmazdım.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.