Avcılar’daki marka ve indirim çadırına yoğun talep

yazar:

kategori:

Avcılar’da kurulan marka ve indirim çadırında sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyen vatandaşlar, birçok ürünü piyasadaki satış fiyatlarının altına alabiliyor. Yeni yıla yaklaşırken hediye telaşına tutulan vatandaşlar soluğu Avcılar’daki marka ve indirim çadırında aldı. Piyasa fiyatlarının çok daha altında tüketiciyle buluşan çok sayıda ürün, vatandaşın yüzünü güldürdü. Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşlar uygun alışverişten, esnaf da satışlardan memnun.

Marka ve indirim çadırında monttan, kazağa, çantadan, ayakkabıya kadar onlarca indirimli ürün satışa çıktı. Ekonomik kriz nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar, soğuk havaya rağmen indirim çadırına büyük ilgi gösterdi. Çadırı ziyaret eden bir vatandaş, “Çadırda fiyatlar çok güzel. Çok memnunuz o yüzden alışveriş için Büyükçekmece’den geldik. Oğluma 20 TL’ye eşofman takımı aldım.” diye konuştu.

Krizden bunalan vatandaş ekonomik alışverişle rahat nefes aldı

İNDİRİM ÇADIRINDA FİYATLAR 15 LİRADAN BAŞLIYOR

İndirim ve marka çadırında kadın kazakları 15 liradan başlarken, erkek gömleklerini fiyatları 40 liradan alıcı buluyor. Çadırda indirimler sadece kıyafette değil, mutfak ürünlerinde de olunca evlilik hazırlığı yapan genç çiftler de indirimden yararlanmak için çadıra koştu.

Marka ve indirim çadırını takip eden vatandaşlar geçtiğimiz yılda çadırı ziyaret ederek indirimlerden yararlandıklarını söyledi. Avcılar’daki çadır, 1 Ocak’a kadar müşterilerini bekliyor olacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.