Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonları arttı

yazar:

kategori:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yılbaşı gecesi ‘vurgun’ yapmak isteyen sahte içki üreticilerine baskın üstüne baskın düzenliyor. Güvenlik güçlerinin farklı adreslerde gerçekleştirdiği sahte içki operasyonlarında 5 bin şişeden fazla sahte içkinin yanı sıra 42 bin paket de sigara ele geçirildi.

Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sigara ve içki kaçakçılarına yönelik operasyonlarını sıklaştırdı. Piyasaya yılbaşı gecesi sürülmek üzere merdiven altı olarak ifade edilen depolarda zulalanmış binlerce şişe sahte içkiye ve onbinlerce paket kaçak sigaraya el konuldu. İstanbul genelindeki operasyonlarda 42 bin paket kaçak sigara, 38 bin 697 adet kaçak puro, 9 bin 830 kilo kaçak tütün ve 4 bin 865 şişe de sahte içkiye el konuldu.

73 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Para kazanmak uğruna yılbaşı gecesi eğlenmek isteyen vatandaşların sağlığını doğrudan hedef alan kaçakçılara yönelik operasyonlarda 73 kişi gözaltına alındı. Emniyete götürülerek ifadesi alınan şüphelilerden 57’si adliyeye sevk edildi, 11’i tutuklandı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.