Turan Hançerli: Avcılar’dan İstanbul’a yürüyüşümüz başladı

yazar:

kategori:

Yerel seçimlerde Avcılar Belediye Başkan Adaylığı’na hazırlanan CHP Parti Meclisi Üyesi Avukat Turan Hançerli, seçim bölgesinde gençlerle bir araya geldi. Yılbaşı kutlaması olarak düzenlenen etkinlikte yüzlerce genç canlı müzik eşliğinde doyasıyla eğlenirken, 31 Mart seçimlerinde adaylığının kesinleşmesi durumunda Hançerli’ye destek sözü verdi.

Avcılar’daki ‘Gençlerle Yılbaşı Kutlaması’ etkinliği, CHP Avcılar Aday Adayı Turan Hançerli’nin konuşmasıyla başladı. Kürsüye eşi ve kızlarıyla birlikte çıkan Hançerli, “Ailem, hoş geldiniz” diyerek selamladığı gençlere teşekkür ederken,”Bu yola küçük ailemle birlikte çıktık ama birlikteliğimiz her gün çığ gibi büyüyor.” ifadelerini kullandı.

Turan Hançerli, gençlerin yeni yılını ailesiyle birlikte kutladı.

“BİN GENÇLE AVCILAR’DAN YOLA ÇIKIYORUZ”

CHP Parti Meclisi Üyesi Turan Hançerli, Avcılar Belediye Başkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından hedefini de belirledi. ‘Bin gençle Avcılar’dan yola çıkma’ hedefi koyan Hançerli, genç seçmene, “Belediye Başkanlığı kampanyamızı birlikte yürütmeye hazır mısınız?” diye sordu.

Avcılar’da düzenlenen organizasyona genç seçmen yoğun ilgi gösterdi.

“MUTLULUK ÖNCE AVCILAR’A, ARDINDAN İSTANBUL’A GELECEK”

Adaylığı durumunda Avcılar sakinlerine mutluluk ve huzur sözü veren Hançerli, Avcılar ilçesinin İstanbul geneline yayılacak mutluluğun ilk adımı olduğunu söyledi. Turan Hançerli, seçim kampanyasını omuz omuza yürüttüğü gençlere teşekkür ederken, “Sizlerde öyle bir yürek var ki, tertemiz yüreğinizle Türkiye’yi hep birlikte temizleyeceğiz.” dedi.

İBB ADAYI İMAMOĞLU’NA DESTEK

CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı kesinleşen Ekrem İmamoğlu’na da destek mesajı gönderen Turan Hançerli, İmamoğlu’n çıktığı yolda yol arkadaşlığı yapacaklarını ifade etti.

“HANÇERLİ KAZANIRSA GENÇLİK KAZANACAK”

Organizasyona katılan CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Saffet Dağbakan, Turan Hançerli’nin gençlere en çok inanan aday olduğunu söyledi. “İstanbul’un 39 ilçesinde bu kadar genç seçmeni, bir aday adayının yanında görmek çok zordur.” diyen Dağbakan, “Hançerli kazanırsa, gençlik kazanacak.” dedi.

CHP Avcılar Gençlik Kolu Başkanı Oktay Kalem ise Avcılar Belediye Başkanı Aday Adayı Turan Hançerli’ye gençlere ve gençliğe verdiği önem nedeniyle CHP Avcılar gençliği adına teşekkürlerini sundu.

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.