Trabzonspor Rodallega ile masaya oturuyor

yazar:

kategori:

Ligin son haftalarına damga vuran Trabzonspor’da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Rodallega ile nikah tazeleniyor. Ligin ilk yarısını 9 golle tamamlayan 33 yaşındaki yıldız oyuncu ile yönetim yeni sözleşme imzalamak üzere görüşmelere başlarken, Rodallega’ya 1+1 yıllık sözleşme teklif edileceği öğrenildi.

2016-2017 sezonunun devre arasında Akhisarspor’dan kadroya dahil edilen Hugo Rodallega, bu sezon Trabzonspor’daki en verimli sezonunu geçiriyor. Özellikle Burak Yılmaz’ın kadro dışı bırakılmasının ardından daha çok süre almaya başlayan tecrübeli oyuncu, mithiş bir performans ortaya koyarak teknik heyeti memnun etti.

YENİ SÖZLEŞMEYİ HAK ETTİ

Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor’da ilk yarının en flaş ismi tartışmasız Hugo Rodallega oldu. 9 golle takımına katkı sağlayan tecrübeli isim, başarılı performansıyla yönetimden yeni sözleşmeyi kaptı.

Trabzonspor yönetimi sezon sonu boşa çıkacak oyuncu ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere ilk temasları sağladı. Mevcut sözleşmesinde yılda 1,6 milyon euro kazanan Rodallega’ya yeni sözleşmede de aynı yıllık ücretin ödenmesi bekleniyor. Ocak ayının başında devre arası kampına girecek olan bordo mavililerde, Rodallega’nın sözleşmesinin bu arada imzalanması planlanıyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.