Fenerbahçe’de Slimani gözden düştü

yazar:

kategori:

Cezayirli futbolcu İslam Slimani, Fenerbahçe’de beklentilerin hayli altında kaldı. Sezon başında büyük beklentilerle Premier Lig ekiplerindne Leicester City’den kiralanan 30 yaşındaki forvet, Süper Lig’de çıktığı 17 maçta sadece 1 gol kaydetti. Bu sezon toplamda 20 maçta forma giyen tecrübeli forvet 4 gol atarak yönetimin gözüne girmeyi başaramadı.

Ersun Yanal yönetiminde yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe, devre arasında yapacağı transferlere santrafor da ekledi. Fenerbahçe yönetimi Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda stoper, orta saha ve kanat oyuncusu transfer için harekete geçmişti. Gol yollarında büyük sıkıntı çeken Fenerbahçe, devre arasında yapacağı transferle bu bölgeye doğrudan katkı sağlayacak bir isme imza attırmak istiyor.

SLİMANİ’NİN MENAJERİ ÇAĞRILDI

Slimani’den memnun kalmayan yönetim, oyuncunun menajerini İstanbul’a çağırarak 30 yaşındaki oyuncu ile yola devam etmeyi düşünmediklerin iletti. Sarı lacivertli yöneticilerin Slimani’nin menajerine kiralık kontratının karşılıklı anlaşmayla fesih edilmesi taleplerini net bir dillet ifade etti.

ESKİ TAKIMINA YEŞİL IŞIK YAKTI

Portekiz basınına konuşan Slimani, yıldızını parlattığı Sporting Lizbon’a yeniden dönebileceğinin sinyallerini verdi. Yıldız futbolcu Sporting iddiaları için “Neden olmasın? Ancak şimdi Fenerbahçe’nin sözleşmeli futbolcusuyum ama sezon sonu ne olur bilinmez.” şeklinde konuştu.

Sporting formasıyla 111 maça çıkan Slimani, 57 kez fileleri havalandırarak o sezon Premiler Lig şampiyonu olan Leicester City’nin yolunu tutmuştu.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.