TESKİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

yazar:

kategori:

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(TESKİ) ile Kalite Derneği (KalDer) arasında ‘İyi Niyet Sözleşmesi’ imzalandı.

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve KalDer temsilcileri katıldı.

İmza töreni sırasında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yeni yapılan bütün projelerde önemli prensip ‘Yaptığını yaz, yazdığını uygula’ prensibidir.  Belgeyi almak önemli değil, bu belgeyi yaşamak, devam ettirmek önemlidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 3 kalite belgesi aldığımız zaman aynısını TESKİ’de de istediğimi söylemiştim.  Bu belgeleri almak için ortaya konulan çalışmalar büyük önem arz ediyor. Çalışmaları, konuşulanları lütfen not edin ve zaman zaman okuyun. KalDer’in imzalayacağımız bu üyeliğin başta TESKİ’nin tüm çalışanları için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

TESKİ’nin imzaladığı KalDer üyeliği İyi Niyet Sözleşmesi, su ve kanalizasyon hizmeti veren kurumlar içinde ilk olma özelliği taşıyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.