Ricardo Quaresma’ya kulübe yolu göründü

yazar:

kategori:

Spor Toto Süper Lig’de son haftaya girilirken, Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta, Portekizli süper star Ricardo Quaresma’ya kulübe yolu göründü.

Süper Lig’de geride kalan 16 haftada 26 puanla 3. sırada yer alan Beşiktaş, Kasımpaşa’ya konuk olacak. Mustafa Denizli yönetiminde çıkışa geçen Kasımpaşa maçında Enzo Roco ve Caner dışında eksiği bulunmayan siyah beyazlılarda Ricardo Quaresma, ilk 11’deki yerini kaybetti. Yarın akşam oynanacak mücadelede 35 yaşındaki yıldızın maça kulübede başlaması bekleniyor.

Zirve hesapları yapan Beşiktaş, 26 puanla 3. sırada yer alırken 2. sıradaki Yeni Malatyaspor’u 2 puan geriden takip ediyor. Trabzonspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Caner Erkin ve sakatlığı henüz iyileşmeyen Enzo Roco’nun forma giyemeceği mücadelede, formsuz Quaresma formasını kaybetti.

İYİLEŞEN BABEL FORMASINA KAVUŞTU

Beşiktaş’ın hücumdaki en etkili isimlerinden Ryan Babel, geçirdiği sakatlığın ardından yaklaşık 1 ay formasından uzak kalmıştı. Tamamiyle iyileşen Babel’in yarın akşam oynanacak mücadelede ilk 11’de yer alması bekleniyor.

Kasımpaşa karşısında sahaya süreceği 11’i kafasında oluşturmaya başlayan Şenol Güneş savunmayı Gökhan Gönül, Medel, Vida ve Adriano dörtlüsünden oluşturmayı planlıyor. Orta alanda Atiba-Dorukhan-Ljalic üçlüsünü görevlendirecek olan Güneş’in ileri üçlüde Babel, Lens ve Mustafa Pektemek’e şans vermesi bekleniyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.