Beşiktaş aradığı stoperi İtalya’da buldu

yazar:

kategori:

Portekizli yıldız Pepe’nin sözleşmesini fesih ederek yolları ayırması üzerine stoper arayışlarına başlayan Beşiktaş yönetimi, Juventus’ta forma giyen Benatia’yı devre arasında getirmek istiyor.

Beşiktaş’ta Pepe’nin ayrılmasının ardından stoper arayışları hız kazandı. Siyah beyazlı yönetim listenin başına Juventus’ta forma giden Medhi Benatia’yı aldı.

Ekonomik olarak zor dönemdem geçen Beşiktaş’ta, Portekizli savunmacı Pepe’nin sözleşmesi fesih edilerek yollar ayrıldı. Savunmada Vida ve Roco dışında alternatifi kalmayan Şenol Güneş, yönetime stoper alın mesajı gönderdi. Devre arasında stoper transferini bitirmek isteyen yönetim, Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner’i görevlendirdi.

Beşiktaş, 31 yaşındaki Benatia’yı istiyor

HEDEFTE JUVENTUS’TAN BENATİA VAR

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Juventus’ta forma giyen Faslı yıldız Medhi Benatia için İtalya’da görüşmelere başladı. 31 yaşındaki tecrübeli savunmacıyı İstanbul’a getirmek isteyen Güner, önümüzdeki günlerce İtalyanlarla masaya oturacak.

Beşiktaş’ın Faslı savunmacıyı İstanbul’a getirmek için satın alma opsiyonlu kiralama teklif edeceği iddia edildi. Bonucci’nin yuvaya dönmesiyle gözden düşen Benatia, bu sezon sadece 6 maçta sahaya çıkabildi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.