Nusret Gökçe köyünü ziyaret etti öğrencilere kitap sözü verdi

yazar:

kategori:

‘Saltbea’ tuz serpme hareketiyle adını dünyaya duyuran ve fenomen haline gelen Nusret Gökçe, Erzurum Şenkaya’daki Paşalı Köyü’nü ziyaret etti. Daha önce köyüne annesinin ve babasını adını taşıyan külliye yaptıran Nusret, 4,5 milyon liraya mal olsan devasa yapıyı ziyaret etti.

Nusret’in anne ve babasının adını taşıyan Fatma Faik Gökçe Cami ve Külliyesi’ni ziyaret eden ünlü kasap, külliyede ders çalışan öğrencilerle vakit geçirdi. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Nusret, ziyaretin sonunda ‘liste kabarık’ dedi. Sosyal medyanın en çok tanınan yüzlerinden olan Nusret Gökçe, kendi hesabından köyüyle ilgili paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi. Köyünde cağ kebabı yiyen Nusret, paçalarını sıvayarak buz gibi dereye de girdi.

“BİZ OKUYAMADIK, ONLAR OKUSUN”

Ününü Türkiye’nin dışında Dubai ve New York gibi kentlere de taşıyan Nusret Gökçe, köyünü ihmal etmiyor. Geçtiğimiz yıl 4,5 milyon TL harcayarak cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden oluşan külliyeyi inşa ettiren Nusret, köyünün gençleriyle yakından ilgileniyor. Kütüphanede ders çalışan gençlerle sohbet eden Nusret, “Biz okuyamadık, onlar okusun. Geleceğimiz sizlere emanet. Siz her şeyin en güzeline layıksınız, ben size teşekkür ediyorum. Emirleriniz en kısa zamanda elinizde” diye konuştu. (dha)

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.