Ozan Güven su firmalarının aranan yüzü oldu

yazar:

kategori:

Puhu TV’de yayınlanan Fİ dizisi, ikinci sezonuyla yoluna devam ederken, dizinin şüphesiz en dikkat çeken karakteri Can Manay. Kendine has giyim ve tavrıyla dikkat çeken Can Manay’ın özellikle gergin anlarda su içtiği sahneler dizinin sevenleri tarafından oldukça ilgi çekici bulundu. Sosyal medyada konuyla ilgili çeşitli yorumlar yapılırken, Can Manay’a hayat veren Ozan Güven’in, dizinin roman versiyonunda Can Manay’ın sürekli alkol içtiğini ve bu nedenle alkol yerine su içmeyi tercih ettiği iddia edildi.

Ozan Güven’in su içtiği sahnelerin fenomen haline gelmesi üzerine su firmaları başarılı oyuncunun peşine düştü. Magazin gündemine düşen habere göre ünlü bir su firması Ozan Güven’e 2 milyon TL teklifte bulunarak reklam yüzü olmayı teklif etti.

Aynı zamanda Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı G.O.R.A.’nın devam filmi Arif V 216’da boy gösteren başarılı oyuncu daha önce bir otomobil markasıyla el sıkışmıştı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.