MHP Ankara’da 3 ilçede yarışacak

AK Parti ile MHP arasında oluşturulan Cumhur İttifakı kapsamında MHP, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yarışa katılmayarak AK Parti’nin adayı Mehmet Özhaseki’yi destekleyeceklerini açıklamıştı. İttifak kapsamında Ankara’da 3 ilçe bırakılan MHP Etimesgut, Polatlı ve Gölbaşı’nda aday göstereceği isimleri belirledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medya hesabından MHP’nin yerel seçimde Gölbaşı ilçesinde aday göstereceği ismi açıkladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de ‘olur verdiği’ Ramazan Şimşek, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP’nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı oldu. MHP, 2014 yerel seçimlerinde Ankara’da kazandığı Etimesgut ve Polatlı Belediyelerinin yanı sıra Gölbaşı’nda da aday çıkaracak.

Böylelikle Cumhur İttifakı Ankara Etimesgut’ta Enver Demirel, Polatlı’da Mürsel Yıldızkaya ve Gölbaşı’nda Ramazan Şimşek’i destekleyecek.

BAHÇELİ, YILDIRIM’A BAŞARILAR DİLEDİ

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın ismi, geçtiğimiz gün açıklanmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘koşulsuz destek’ sözü verdiği Yıldırım’ı telefonla arayarak adaylığı için tebrik etti ve başarılar diledi.

 

About Ali Özgün Öz

Check Also

Meclis Başkanı Yıldırım’dan istifa iddiaların kaçamak yanıt

Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olması beklenen Meclis Başkanı Binali Yıldırım, görevinden istifa edeceği iddialarına kaçamak yanıt verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir