Manisa’dan Ağrı’ya uzanan yardım eli

yazar:

kategori:

Yardımsever eller kilometre gözetmeksizin buluşuyor. Ağrı’nın Patnos ilçesinde öğretmen olarak görev yapan Manisa Demircili Süleyman Çelik’in hemşehirlilerinden istediği yardım anında karşılık buldu. Öğretmenlik yaptığı Ağrı Patnos’ta bir kütüphane oluşturmak isteyen Süleyman Çelik, hemşehirlilerinden yardım istedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve Demirci ilçesi sakinlerinin desteğiyle 15 günde toplanan 31 koli kitap, Ağrı Patnos’a gönderdildi.

Manisa Demirci ilçesi sakinleri, Süleyman öğretmenin kitap talebine anında yanıt verdi. 15 günde kitaptan kırtasiye malzemesine kadar 1 tona yakın araç gereci toparlamayı başaran duyarlı Demirci ilçesi sakinleri, Ağrı Patnos’a bağlı Taşlı köyünde ilkokul öğretmeni olarak görev yapan Süleyman Çelik ve öğrencilerinin yüzünü güldürdü.

SÜLEYMAN ÖĞRETMEN’DEN BAŞKANA VE DEMİRCİ İLÇESİNE TEŞEKKÜR

Hemşehirlilerinden gelen kitap ve kırtasiye gereçleriyle köy ilkokulunda kütüphane oluşturan Süleyman Öğretmen, kütüphanenin duvarına da ilçesinin ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür yazısı asarak minnetini gösterdi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.