Gomis’ten Galatasaray’a mesaj var

yazar:

kategori:

Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezon kaydettiği 29 golle, Süper Lig tarihinde en çok gol atma başarısı gösteren yabancı futbolcu olan Bafetimbi Gomis, Galatasaray’a mesaj gönderdi. Sezon başında Al-Hilal’e transfer olan Gomis, “Kısa bir süre içinde umarım bu hikayesi iyi bir şekilde sonlandırırım.” ifadelerini kullanarak Suudi Arabistan’dan ayrılmak istediğini söyledi.

Fransız basınına konuşan Gomis’in açıklamaları Galatasaray camiasında heyecan yarattı. Ülkesinin önemli spor gazetelerinden Lequipe’e konuşan Gomis, geleceğiyle ilgili planlarını anlattı. Galatasaray’ı ve taraftarını unutamadığını belirten Gomis, “Galatasaray’da beklediğimden de çok fazla sevgi gördüm. Müthiş taraftarımızla kendimizi yenilmez hissediyorduk. Umarım Al Hilal ile sözleşmem sona erdiğinde kısa bir süre için de olsa Galatasaray’a dönerim ve bu hikayeyi sonlandırırım.” dedi.

DÖNMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Galatasaray’dan Al Hilal’e transfer sürecini de anlatan Gomis, “Takımımı ve İstanbul’u çok seviyordum. Kalıcı olmak istiyordum ama yönetim sözleşmemi uzatmama kararı aldı. Sorunun nedeni Türk Lirası’nda yaşanan problemdi. Hayatta böyle şeyler olabiliyor.” diye konuştu.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.