Trabzonspor iki bölgeye takviye yapacak

yazar:

kategori:

Süper Lig’in ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, kalesini güçlendirmek istiyor. Bordo mavili ekip, Erzurumspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic’i gündemine aldı. Karadeniz temsilcisinde Onur Kıvrak’ın kadro dışı bırakılmasının ardından Esteban da sözleşmesini fesih etmişti. Kaleci pozisyonunda Uğurcan’dan başka alternatifi bulunmayan Trabzonspor’a Sehic’ten haber geldi.

Erzurumspor ile sözleşmesini fesih etmek üzere olan 30 yaşındaki Sehic, Trabzonspor yönetimine mesaj göndererek bordo mavili formayı giymek istediğini söyledi. Trabzonspor’un içinde bulunduğu ekonomik tablonun farkında olduğunu belirtek başarılı file bekçisi, menajeri aracılığıyla mesaj göndererek, “Uygun fiyata anlaşma sağlarız” deyince, Tranzonspor’un transfer listesine girdi.

SEZON BAŞINDA GALATASARAY DA İLGİLENMİŞTİ

Erzurumspor formasıyla ilk yarıda 15 maça çıkan Sehic ile sezon başında Galatasaray da ilgilenmişti ancak anlaşma sağlanamamıştı. Öte yandan Tranzonspor’da bağları kopan ve sezonu kapatan Onazi’nin yerine, Ankaragücü’nde Djedje ile temasa geçildiği öğrenildi.

28 yaşındaki Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu bu sezon Süper Lig’de 10 maçta sahaya çıkarken skor üretemedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.