Galatasaray galibiyet hasretini bitirmek istiyor

yazar:

kategori:

Süper Lig’in ilk yarısının son maçında sahasında Demir Grup Sivaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, galibiyet hasterini bitirmek istiyor.

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Galatasaray, 2018’e Demir Grup Sivasspor maçıyla veda edecek. Kendi sahasında çıktığı son 4 maçta galibiyet alamayan sarı kırmızılılarda Emre Akbaba dışında eksik bulunmazken, teknik direktör Fatih Terim 3 puanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray’da bütün hesaplar, bu akşam 19.00’da başlayacak Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmak üzerine kuruldu. Sarı kırmızılı ekip hep 2018’deki son maçını kazanmak hem de iç sahadaki 4 maçlık beraberlik serisini noktalamak istiyor.

Genç yıldız Emre Akbaba yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası ilk yarıyı kapattı (dha)

EMRE AKBABA DIŞINDA EKSİK YOK

Sivasspor hazırlıklarını hafta içinde sürdürdüğü idmanlarla tamamlayan Galatasaray,’da Emre Akbaba dışında eksik bulunmuyor. Takımın kilit oyuncularından Younes Belhanda, hafta içinde takımla birlikte idmanlarda yer alarak bu akşam oynanan mücadeleye hazırlandı.

Faslı futbolcu milli takımda yaşadığı sakatığın ardından ligde Atiker Konyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir maçlarında sahada yer alamamıştı.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş ve Garry Rodrigues hafta içinde takımla birlikte yapılan idmanlarda yer alarak maça hazır duruma geldi.

Hollandalı yıldız Ryan Donk, 6 maçlık cezasını tamamladı (dha)

RYAN DONK CEZASINI TAMAMLADI

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle PFDK tarafından 6 maç men cezasına çarptırılan Ryan Donk da cezasını tamamladı. Hollandalı futbolcu Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Keçiörenspor maçında sahadaki yerini alırken, Fatih Terim’in şans tanıması durumunda bu akşam da Sivasspor karşısında forma giyebilecek.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.