Fenerbahçe’de transfer harekatı başlıyor

yazar:

kategori:

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe’de transfer harekatı başlıyor. Sarı lacivertliler, Ocak ayında en az 3 transfer yapmayı planlıyor.

Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesiyle sezonun ikinci yarısı için umutlanan Fenerbahçe’de trasnfer harekatı başlıyor. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan sarı lacivertli yönetim, teknik direktör Ersun Yanal’dan gelecek raporu bekliyor.

Takımı analiz eden Ersun Yanal’ın öncelikle stoper, orta saha ve kanat bölgesine transfer isteyeceği öğrenildi. Fenerbahçe’de savunmanın iki önemli ismi Roman ve Skertel’in sözleşmeleri sezon sonunda bitecek. Bu sezon kadroya katılan Reyes ise beklentilerin altında kaldı. Defansif anlamda elini kuvvetlendirmek isteyen Yanal’ın bu bölgeye en az 2 transfer istemesi bekleniyor.

ERSUN YANAL EN AZ 3 TRANSFER İSTİYOR

Ocak ayında transfer harekatına hazırlanan sarı lacivertli yönetim, Ersun Yanal’dan gelecek raporu bekliyor. Yanal’ın oluşturduğu 3 kişilik lisetede Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven’da forma giyen Nicolas Isimat-Mirin de var. 27 yaşındaki savunmacı bu sezon 5 maçta forma giydi.

27 yaşındaki Nicolas Isimat-Mirin savunmanın ortasında ve sağında forma giyebiliyor

AYEW’E ALTERNATİF ARANIYOR

Hücum yönü kuvvetli kanat oyuncusu talimatı veren Ersun Yanal, performansından memnun kaldığı Ayew’in yanına aynı özelliklerde bir başka oyuncu daha istiyor.

Fenerbahçe yönetimi sezon başından bu yana takip ettiği Sivasspor’lu Emre Kılıç’ı da listeye aldı. 2,5 milyon euro serbest kalma ücreti bulunan Emre Kılıç için Başakşehir’de devrede.

Orta alanda Mehmet Topal, Jailson ve Elijf Elmas ile yola devam eden Ersun Yanal’ın oyunu çift yönlü oynayabilen bir orta saha oyuncusu istediği kaydedidi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.