Fatih Terim savunmayı Miranda’ya emanet edecek

yazar:

kategori:

Galatasaray’da Fatih Terim’in gözüne giremeyen Maicon’un devre arasında gönderilmesi beklenirken, İnter’de forma giyen Miranda için girişimlere başlanıldığı öğrenildi.

Maicon ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, İnter’in 34 yaşındaki savunma oyuncusu Miranda’yı kadrosuna katmak istiyor. Sarı kırmızılılar, İnter’e kiralama teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.

34 yaşındaki Miranda, Terim’in beğendiği isimlerden

Bu sezon savunmada yaşadığı zaaflarla dikkat çeken Galatasaray, aradığı savunmacıyı İtalya’da buldu. Fatih Terim’in gözüne giremeyen Maicon’u 5 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan’ın Al Hilal ekibine satmaya hazırlanan Galatasaray, devre arasında Miranda’yı Florya’ya getirmek istiyor.

MİRANDA İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ

Galatasaray’ın gündemine daha önce de gelen tecrübeli oyuncu için İnter’e yarım sezonluk kiralama teklifinde bulunulacağı öğrenildi. İnter ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Miranda, ilk 11’deki yerini kaybetti. Bu sezon istediği süreyi alamayan 34 yaşındaki isim, 7 kez Seri A’da ve 3 kez de Şampiyonlar Ligi’nde forma giyebildi.

İnter’de yedek kalmak istemeyen Miranda’nın Galatasaray’dan gelecek olası teklife yeşil ışık yaktığı belirtilirken, transferin ocak ayında gerçekleşmesi bekleniyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.