Fenerbahçe küme düşme potasına girdi

yazar:

kategori:

Süper Lig’de deplasmanda Akhisarspor’a 3-0 yenilen Fenerbahçe, 16’ncı sıraya gerileyerek düşme potasına girdi.

Süper Lig’de 14’üncü hafta geride kalırken, Akhisarspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu skorla 14 puanda kalan Fenerbahçe, Süper Lig’de 16’ncı sıraya gerileyerek düşme potasına girdi. 

Maçın bitiminin ardından takıma oldukça sinirlenen Başkan Ali Koç, oyunculara ceza verdi. Oyuncuların takım otobüsünden inmelerine izin vermeyen Koç, takımı Akhisar’dan İstanbul’a otobüste seyahat ettirdi.

Ali Koç maç boyunca oldukça gergindi (dha)

BAŞKAN SOYUNMA ODASINA İNDİ

Akhisarspor karşısında alınan 3-0’lık hezimetin ardından Başkan Ali Koç soyunma odasına indi. Yaklaşık yarım saat soyunma odasında kalan Ali Koç, oyunculara olan tepkisini dile getirdi. Takımın İstanbul’a dönüşünde uçağa binmelerine izin vermeyen Koç, “Kadıköy’e otobüsle döneceksiniz.” dedi.

Fenerbahçe’de eleştirilerin odağı haline gelen bir diğer isim Sportif Direktör Comolli de oyuncularla birlikte otobüsle İstanbul’a döndü. Yaklaşık 360 kilometre yolu kat eden sarı-lacivertli ekip gece saat 02.00 sıralarında Kadıköy Can Bartu Tesisleri’nde oldu. Fenerbahçe otobüsünü tesislerin önünde öfkeli taraftarlar karşıladı. Oyuncuları protesto eden taraftarlar Ersun Yanal lehine tezahüratta bulundu.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.