Evden kaçmasın diye kızını zincire vurdu

yazar:

kategori:

İstanbul Sultangazi’de bir ihbar üzerine adrese gelen polis ekipleri genç bir kızın öz babası tarafından zincire vurulduğunu öğrendi. 18 yaşındaki Hatice, ‘sokağa çıkmasın’ diye öz babası tarafından ayağından zincire vuruldu. Polis ekiplerinin demirci ustasının yardımıyla zincirlerinden kurtardığı genç kızın, bir yıldız ayağından zincilendiği ortaya çıktı.

Sultançiftliği’nde evlerinde annesi, babası ve iki kardeşiyle birlikte yaşayan 18 yaşındaki Hatice, polisi arayarak yardım istedi. Hatice’nin yardım çağrısına yanıt veren polis ekipleri, korkunç manzarayla karşılaştı. Genç kız, sol ayak bileğinden çamaşır makinesine zincirlenmiş halde bulundu. Genç kızın annesinin de o sırada evde olduğu öğrenildi.

GENÇ KIZ ZİNCİRLERİNDEN KURTARTILDI

Polis ekipleri 5 metre uzunluğunda zincirle ayağından zincirlenen genç kızı kurtarmak için demir ustasından yardım istedi. Adrese getirilen demir ustası testere yardımıyla Hatice’yi zincirlerinden kurtardı. Polis ekiplerinin ulaşmaya çalıştığı baba ise telefonlara yanıt vermedi.

Genç kızın kardeşleriyle konuşan polis ekipleri, “Tepki göstermiyor musunuz?” diye sordu. Hatice’nin kardeşi, ablasının sürekli evden kaçtığını iddia etti.

Zincirleri kesilerek kurtarılan Hatice ve annesi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Genç kızın  buradaki ifadesinde babasının kendisini 1 yıldır zincirlediğini söyledi.

BABAM EVDEN ÇIKARKEN ZİNCİRLİYORDU

18 yaşındaki Hatice’nin emniyetteki ifadesinde, “Daha önce birkaç kez evden kaçarak arkadaşlarımın yanında kaldım. Babam arkadaşlarımın uyuşturucu madde kullandığını söyleyerek onların yanına gitmemi engelleyerek ayağımdan zincirlemeye başladı. Babam evde olduğu zamanlarda kilidi açıyor, ancak dışarı çıktığı zaman tekrar zincirliyordu.” dedi.

Öz kızını zincirle esir alan baba, tutuklanarak cezaevine gönderildi (dha)

BABA TUTUKLANDI

Genç kızın ifadesinin ardından gözaltına alınan baba Zekeriya G. çıkarıldığı mahkeme tarafından suçlu bulunarak cezaevine gönderildi. Anne Hazile G. ise eşinin pişman olduğunu söyledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.