Çorlulu iş adamlarından futbola tam destek

yazar:

kategori:

Amatör Lig ekiplerinden Çorluspor, 1. Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluğunu ilan ederken kulüp başkanı Tezcan Özbaşaran, Çorluspor’un başarısı için destek veren herkese teşekkür etti. Kulüp binasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Özbaşaran, ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden futbolcuları tebrik ederken, Çorluspor camiasına destekleriyle sahip çıkan işadamlarına da plaket verdi.

Zorlu sezonda mutlu sona ulaşmalarını sağlayan Çorlulu iş adamlarından Engin Adıgüzeloğlu ve Taner Ertem’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi veren Başkan Özbaşaran, Çorluspor’un bundan sonraki hedefinin BAL Ligi olduğunu da sözlerine ekledi. Törende kısa bir konuşma yapan Adıgüzeloğlu ve Ertem, Çorluspor’un adını duyurmak için daha çok destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

ÇORLUSPOR’DA HEDEF BÜYÜK

Teşekkür plaketi alan Engin Adıgüzeloğlu, çocukluğundan bu yana maçlarını takip ettiği Çorluspor’un adını daha yukarı taşımak için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu dile getirirken, “Çorluspor daha üst liglerde oynayabilecek bir takım.” dedi.

Yeni sezon için planlarını anlatan Başkan Tezcan Özbaşaran, 150 bin TL bütçe ile başladıkları sezonu şampiyon bitirdiklerini belirtirken, gecelek sezon için ayırdıkları bütçenin 350-500 bin TL aralığında olduğunu söyledi.

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.