Fenerbahçe evinde farklı kazandı

yazar:

kategori:

Fenerbahçe’de art arda alınan galibiyetler camianın üzerindeki kara bulutları dağıttı. Ligin 12’nci haftasında 4-1’lik Sivasspor galibiyetiyle yakalanan seri 1-0’lık Antalyaspor ve son hafta 4-2’lik Kasımpaşa galibiyetiyle devam ederken, Aykut Kocaman’ın keyfi yerine geldi. Sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan sarı-lacivertli ekip, farklı galibiyetle hanesine 3 puanı yazdırırken taraftarıyla da arasındaki buzları eritti. Sahadaki oyundan memnun olan sarı-lacivertli taraftarlar maçın bitimine doğru, şampiyonluk şarkıları söylerken, ligin zirvesine de gözdağı verdi.

Kasımpaşa karşısında santraforsuz çıkan Fenerbahçe Janssen, kart cezası Soldado ise sakat olduğu gerekçesiyle forma giymedi. İleri uçta Alper ve Giuliano ikilisini deneyen Aykut Kocaman, 4-6-0 sismiyle sahaya çıktı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor’a 3 gol birden atarak dikkat çeken Alper’e forvette şans veren Kocaman, oyuncusunun istekli futbolundan memnun kaldı.

GİULİANO KALİTESİNİ GÖSTERDİ

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 25. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ilk golü buldu. Arka direkte topu iyi takip eden Roman, perdeyi açarken golün hazırlayıcısı Alper’di.

İlk yarıda tutuk bir oyun sergileyen Kasımpaşa, ilk 45 dakikanın bitimine doğru serbest vuruştan Mensah ile skoru dengeledi. Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlik ile sona ererken, ikinci yarının hemen başında sahneye çıkan Giuliano 49. dakika şık bir golle takımını bir kez daha öne geçirdi.

Devamında ataklarını iyice sıklaştıran Fenerbahçe, sağ kanatta Şener ile etkili oldu. Şener’in 63. dakikada sağdan nefis ortasını affetmeyen Giuliano takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü kaydetti.

3-1 ardından iyice dağılan Kasımpaşa, oyuna sonradan giren Valbuena’nın farkı 3’e çıkarmasıyla oyun disiplininden koptu. 4-1’in hemen ardından karşılık veren Kasımpaşa’nın bu çabası yetmedi ve mücadele 4-2 sonuçlandı.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.