CHP’den Erdoğan’a vatanseverlik yanıtı

yazar:

kategori:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Ankara’da gerçekleştirdiği konuşmasında CHP yönetimi hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Ana muhalefet partisinin Güneydoğu’da hendek kazanlarla aynı zihtiyette olduğunu belirten Erdoğan’a CHP’den yanıt geldi. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Kendisi gibi düşünmeyenleri terörist ilan etti.” ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Öztrak, Erdoğan’ın açıklamalarına sert yanıt verdi (dha)

CHP yönetimi için “Bunlarda vatanseverlik yok.” diyen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu teröre destek vermekle suçlamıştı. Bugün CHP Genel Merkezi’nde basının karşısına geçen Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Erdoğan için “Meydan meydan gezerek ipe sapa gelmez iddialarla kendisi gibi düşünmeyenleri terörist ilan etti.” dedi.

“SAYIN ERDOĞAN MUHALEFETLE UĞRAŞMAYI BIRAKSIN”

CHP Merkez Yönetim Kurulu Toplantısının ardından basın açıklaması için kürsüye çıkan Faik Öztrak, “Sayın Erdoğan, muhalefetle uğraşmayı bıraksın. Zarar ettiği için tarlasını ekemeyen çiftçileri hatırlayıversin.” dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Erdoğan’ı eleştirirken ekonomik gidişattan bahsetti. “Kaptanı usta olmayan gemiye her rüzgar kötüdür. Ekonomi dalgalı bir deniz gibi, gökyüzünü gri bulutlar kaplamış ve dalgalar giderek yükseliyor. Vatandaş yalnız ve çaresiz.” ifadelerini kullanan Öztrak, hükümetin ekonomi politikalarının yetersiz olduğunu savundu.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.