Adalet Partisi’nden CHP’ye koşulsuz destek

yazar:

kategori:

CHP Genel Merkezi’nde Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Adalet Partisi yönetimi, yerel seçimlerde CHP’yi destekleyeceklerini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde Adalet Partisi yönetimini ağırladı. Adalet Partisi Genel Başkanvekili Tevfik Uğur Sipahi ve İdare Kurulu üyeleri, Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından, yerel seçimde CHP’yi destekleyeceklerini açıkladı.

AP Genel Başkanvekili Sipahi, Kemal Kılıçdaroğlu’na Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz’ün imzasını taşıyan mektubu sundu. Mektupda, Adalet Partisi’nin 56 il teşkilatıyla yerel seçimde CHP’yi destekleyeceği ifade edilirken şu ifadelere yer verildi.

“VATAN UĞRUNA CHP’Yİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz imzasıyla yazılan mektupta, “Adalet Partisi ailesi olarak, hiçbir pazarlık ve koşul öne sürmeden 41 yeterliliği tamamlanmış toplam 56 il başkanlığımızla vatan uğruna 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde CHP’yi destekleyeceğiz.” ifadeleri yer aldı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.