Bartın Vali Yardımcısı Trafik Kurbanı Oldu

yazar:

kategori:

Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender, Amasra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bartın’a gitmek üzere Amasra’dan yola çıkan Vali Yardımcısı Erkan Kalender yönetimindeki otomobil ilçe çıkışında kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Kalender’e ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. 

BARTIN VALI YARDIMCISI ERKAN KALENDER’IN ESI ENISE KALENDER GOZYASLARINA HAKIM OLAMADI. FOTOĞRAF-AYHAN ACAR-BARTIN-DHA

BİR HAFTA ÖNCE EVLENMİŞTİ

Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Vali Yardımcısı Erkan Kalender, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir hafta önce evlenen Erkan Kalender’in ailesi acı haberle sarsıldı. 

BARTIN VALI YARDIMCISI ERKAN KALENDER ICIN BARTIN VALILIGI ONUNDE TOREN DUZENLENDI. FOTOĞRAF-AYHAN ACAR-BARTIN-DHA

Acı haberin ardından Erkan Kalender’in cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere görev yaptığı Bartın Valilik binası önüne getirildi. Burada mesai arkadaşları ve vatandaşlar tarafından uğurlanan Kalender için saygı duruşunda duruldu. İl Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından duaların okunduğu cenaze törenini ardından Kalender’in cenazesi memleketi Ankara’ya gönderildi.

Bartın Valisi Sinan Güner üzüntüsünü dile getirerek, “Bartın Vali Yardımcımızı elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.