Soyguna gelen hırsız işyeri sahibinden dayak yedi

yazar:

kategori:

İstanbul Beykoz’da bulunan bir kuyumcuyu soymaya gelen hırsız, işyeri sahibinden yediği dayak sonrası polise teslim edildi.

Beykoz Paşabahçe’deki bir kuyumcuda önceki gece hırsızlık girişimi yaşandı. Kar maskesi takan bir şahıs geldiği kuyumcuda altın, gümüş ve pırlantaları çalarak kaçmak istedi ancak işyeri sahibi buna izin vermedi.

Edinilen bilgilere göre akşam saat 19.00 sıralarında Paşabahçe Caddesi’nde bulunan bir kuyumcuya giren hırsız, silahını doğrulttuğu kuyumcudan tezgahtaki altın, gümüş ve pırlantaları istedi. Soyguna mani olmak isteyen işyeri sahibi bir anda hırsızın üzerine atladı. Çıkan arbedede hırsızın silahını ele geçiren kuyumcu, dükkanını soymak isteyen soyguncuyu darp ederek etkisiz hale getirdi.

DHA

SOYGUNA GELDİ DAYAK YEDİ

Hırsızı etkisi hale getiren kuyumcu, soygun girişimini polis ekpilerine ihbar etti. Hırsızı darp ederek yaralayan işyeri sahibi, hırsızı polis ekiplerine teslim etti. Olayın ardından yaralanan hırsız tedavi edilmek üzere Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis ekipleri kuyumcuda incelemede bulundu.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.