GS Store’a çirkin saldırı Galatasaray yönetimini kızdırdı

yazar:

kategori:

Beyoğlu’ndan GS Store’a önceki gün Trabzonsporlu taraftarlar tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırıya, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz sert tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş işe Trabzonspor arasında oynanan derbi mücadelesi öncesi, Trabzonspor taraftarı bir grup Beyoğlu’ndaki Galatasaray mağazasına saldırmıştı. Poli ekiplerinin müdahale ettiği ve güçlükle yatıştırılan çirkin saldırı sonrası mağazada maddi hasar meydan gelmişti.

Saldırının ardından mağazaya gelen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, holiganlara sert tepki gösterdi. Saldırıya sert tepki gösteren Cengiz mağaza önünde yaptığı açıklamada, “Galatasaray gerçekten lafla değil, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Galatasaray’ın evine yapılan saldırı, Galatasaray’ın kalbine yapılmıştır. Bunu şiddetle kınıyoruz.” dedi.

Mağaza kapılarına dayanan holiganlar mağaza personeline korku dolu anlar yaşattı

SALDIRANLARIN TRABZONSPORLU OLMASI DERİNDEN YARALADI

Beyoğlu’ndaki mağaza önünde biriken holigan grubu, mağazada maddi hasara neden olurken; çalışanlara da korku dolu anlar yaşatmıştı. Başkan Mustafa Cengiz, “Saldıranların üzerinde Trabzonspor formasının bulunması bizi derinden yaralamıştır. Yapılan saldırı Trabzonspor camiasına mal edilemez. Bunlar 1-2 çapulcunun harekatidir gibi söylemleri yeterli bulmuyorum. Bunlar Katalonya taraftarı değil, üzerinde saygı duyduğum bir kulübün forması var. Ben sözü Trabzonspor yönetimine bırakıyorum.” dedi.

Mustafa Cengiz:  Galatasaray’ı sokaklara dökmek istiyorsa, bunu yapmasınlar.” dedi.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ BUNA NE DİYECEK

Yaşanan çirkin saldırı sonrası topu Trabzonspor yönetimine atan Cengiz, bordo mavili yöneticilerden açıklama beklediğini söyledi. “Galatasaray hiçbir zaman ne sahaya girip futbolcu kovaladı, ne tribünleri yaktı ne de sokaklara taştı. Hiçbir zaman bunlarla anılmadık. Eğer birileri Türkiye’nin en büyük sosyal paydası olan Galatasaray’ı sokaklara dökmek istiyorsa, bunu yapmasınlar.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.