GRİPİN MALKARA’DA SAHNE ALDI

yazar:

kategori:

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl dönümü kutlamaları kapsamında Gripin grubu sahne aldı. Malkara Belediyesi tarafından organize edilen konsere Malkaralı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eski otogar alanında gerçekleştirilen konser öncesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün 95. yılını özgürce kutlayabiliyorsak bunu Ulusal Kurtuluş mücadelemize borçluyuz. Bugün bu meydanda özgürce İstiklal Marşımızı söyleyebiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımız özgürce dalgalanabiliyorsa, ezan sesi susmuyorsa bunu 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkan, özgürlük ateşini yakan Büyük Önder, Eşsiz Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz.”dedi.

Konserde, Gripin grubu “Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Durma yağmur durma, Aşk nereden nereye, Komşu kızı, Sen gidiyorsun, Dalgalandım da duruldum” gibi seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile vatandaşlara eğlence dolu dakikalar yaşattı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.