Arda Turan adım adım Galatasaray’a

yazar:

kategori:

Arda Turan hakkında öne sürülen transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Yaz transfer döneminden bu yana adı Galatasaray ile anılan tecrübeli oyuncu, tercihini Barcelona’da kalmaktan yana kullanmıştı. Ancak sakatlığına bağlı formsuzluğu nedeniyle Katalan temsilcisinde yedek kulübesine hapsolan Arda Turan’ın Barcelona’daki kariyeri bitme noktasına geldi.

Bir süredir İspanyol basınının hedefinde olan Arda’nın moralinin çok bozuk olduğu bilinirken, 30 yaşındaki oyuncunun satılık listesine konulduğu öğrenildi. Barcelona’nın Coutinho’ya olan ilgisi henüz tükenmemişken, Coutinho ve Mattihijs de Ligt’i transfer etmek isteyen Katalanlar’ın Arda ve Denis Suares’i göndermek istediği yazıldı.

TUDOR, ARDA TRANSFERİNİN SİNYALİNİ VERDİ

Arda Turan’ın olası Galatasaray transferi hakkında konuşan Igor Tudor, basın mensuplarına verdiği son mülakatta Arda’dan övgü dolu sözlerle bahserken, Milli oyuncunun Türkiye’nin en yetenekli isimleri arasında olduğunu söyleyerek topu Başkan Özbek’e atmıştı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.