Ahmet Kural için istenen ceza belli oldu

yazar:

kategori:

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla hakkında suç duyurusunda  bulunulan oyuncu Ahmet Kural için istenen ceza belli oldu. Savcı, Ahmet Kural için 1 yıl 4 aydan, 5 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Sevgilisi Sıla Gençoğlu’nu evinde darp ettiği suçlamasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ahmet Kural hakkındaki iddianame hazırlandı. Sıla Gençoğlu’nun şikayeti üzerine açılan davada savcılık, Ahmet Kural için tehdit, hakaret ve hafif yaralama suçlarından 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Kamuoyunun yakından takip ettiği ve uzun süredir gündemden düşmeyen Sıla Gençoğlu-Ahmet Kural olayıyla ilgili Savcılık makamı iddianamesini hazırladı. Savcılık soruşmasında oyuncu Ahmet Kural hakkında iddianame düzenlendi. Bu iddianamede ünlü oyuncu hakkında tehdit, hakaret ve basit yaralama suçlarından 1 yıl 4 aydan, 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmasına karar verildi.

Savcı, Ahmet Kural hakkında 1 yıl 4 aydan, 5 yıla kadar hapis cezası talep etti

AHMET KURAL’IN HAPSİ İSTENİYOR

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, önceki aylarda Çağlayan Adliyesi’ne gelerek sevgilisi Ahmet Kural hakkında darp iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Devamında adliyeye ifadeye çağrılan Ahmet Kural, savcıya verdiği ifadenin ardından yaptığı ilk açıklamada Sıla ile arasında itiş kakış geçtiğini fakat darp iddialarını reddettiğini açıklamıştı.

Dosyayla ilgilenen savcılık, konuyu ilk olarak uzlaşma mahkemesine göndermiş ve tarafların anlaşmasını beklemişti ancak taraflar anlaşamayınca dosya tekrar Kadına Yönelik Şiddet Bürosu’nda değerlendirildi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.