AHBAP’ın el uzattığı Kolombiyalı dansçılar ülkelerine döndü

yazar:

kategori:

Paraları olmadığı için Atatürk Havalimanı’nda mahsur kalan ve ülkelerine dönemeyen 7 Kolombiyalı dansçı, AHBAP sayesinde evlerine dönüyor.

Yaz aylarında Türkiye’ye çalışmak için gelen Kolombiyalı dansçılar, organizatörle anlaşmazlık yaşayınca ortada kalmıştı. Ülkelerine dönüş parası olmadığı için Atatürk Havalimanı’nda konaklamak zorunda kalan 7 kişilik dansçı grup, Haluk Levent’in başında bulunduğu AHBAP Platformu’nun girişimiyle evlerine gidebilecek.

Evlerine dönecek paraları olmayan Kolombiyalı dansçılar Atatürk Havalimanı’nda mahsur kaldı (dha)

Ülkelerine dönecek paraları olmadığı için hava limanında mahsur kalan Kolombiyalı dansçılar, sosyal medyada da gündem olmuştu. 12 kişilik Kolombiyalı dans ekibi, 6 ay önce çalışmak için Türkiye’ye geldi. Yaz ayları boyunca Side ve Manavgat’taki tatil bölgelerinde dans gösterisi sergileyen grup, kış sezonu için başka ülkelere gidip çalışmayı planlıyordu. Ancak işverenle sorun yaşayan grup, ortada kaldı.

7 BİN TL’LİK UÇAK BİLETİNİ ALAMADILAR

İşverenle sorun yaşadıktan sonra Antalya’dan İstanbul’a gelen 12 kişilik gruptan 5’i kendi imkanlarıyla ülkelerine döndü. 7 bin TL’lik uçak biletini ödeyemeyen 7 Kolombiyalı dansçı, 12 gün boyunca havalimanında mahsur kaldı.

Sanatçı Haluk Levent ve AHBAP Platformu yine yardıma ihtiyacı olan insanlara elini uzattı (dha)

AHBAP YİNE ELİNİ UZATTI

Sosyal medyada da gündem olan Kolombiyalı dansçı grubuna Haluk Levent’in liderlik ettiği yardımlaşma platformu AHBAP el uzattı. Havalimanında kaldıkları süre boyunca ihtiyaçları personel tarafından karşılanan dansçı grubu, AHBAP aracılığıyla alınan biletlerinin ardından 25 Aralık’ta evlerine dönebilecek.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.