Trabzonspor Rodallega’yı kaçırmak istemiyor

yazar:

kategori:

Çıkışa geçen Trabzonspor’da takımın en etkili isimlerinden olan Hugo Rodallega sözleşme yenileneceği öğrenildi. Burak Yılmaz’ın kadro dışı bırakılmasının ardından sazı eline alan tecrübeli yıldız, gösterdiği performansla yönetimi memnun ederken bordo mavili yönetimden gelecek sözleşme teklifini bekliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 17 haftasında 9 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 33 yaşındaki yıldız oyuncu, takımın en önemli gol silahı konumunda. Trabzonspor’da yakaladığı uyum ve çıkışı sürdürmek isteyen Rodallega’nın yönetime sözleşmemi yenileyin mesajı gönderdiği öğrenildi.

BEN BURADAYIM İŞİMİN BAŞINDAYIM

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hugo Rodallega’nın yakın çevresine, “Ben buradayım ve işimin başındayım. Sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya odaklanmış durumundayım. Sözleşme konusu yönetimin ilgi alanına giriyor. Bir teklif veya görüşme talebi gelirse oturur konuşuruz.” diyerek yönetimden gelen teklife yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Rodallega’nın menajeri ise önceliğin Trabzonspor’da olduğunu ifade etti. 33 yaşındaki tecrübeli ismin ilk 17 haftada gösterdiği performanstan memnun olan yönetimin ise oyuncunun sezon sonuna kadarki performansını yakından takip edeceği ve sözleşmeyi buna göre hazırlayacağı öğrenildi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.