Şoför Nebahat Manisa’da yeniden hayat buldu

yazar:

kategori:

Türk sinemasının efsane karakteri Şoför Nebahat, Manisa’da yeniden hayat buldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat faaliyetleri kapsamında bu kez tiyatroda sahnelenen Şoför Nebahat, Manisalı tiyatroseverlerle buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu ay gerçekleştirdiği kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında, Türk sinemasında ayrı bir yeri olan Şoför Nebahat karakterinin tiyatro oyununu hemşerileriyle buluşturdu. Türk Kadınlar Birliği’nin Manisa Şubesi yararına Çiğdem Tunç Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen oyuna Manisa halkının ilgisi yoğun oldu.

Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyunda protokol ve halk yan yana Yeşilçam’ın efsane karakteri Şoför Nebahat’i bir kez daha izlemenin keyfini çıkardı.

İZLEYİCİ TAM NOT VERDİ

İki perde olarak sahnelenen oyunda, erkek mesleği olarak bilinen taksi şoförlüğüne soyunan Nebahat’in İstanbul’un keşmekeşliği ve taksi şoförü olmanın yarattığı zorluklara karşı verdiği mücadele işlendi. Nebahat ile Komiser Derman’ın aşk hikayesinin ekip tarafından sahnelenmesi ise izleyiciden tam not aldı.

Şoför Nebahat’i tiyatro sahnesinde canlandıran ekip arasında sinema ve dizi dünyasından tanıdık isimler de dikkat çekti. Kolpaçino serisisin ilk filminde ‘Ekrem Abi’ karakterine hayat veren Abiden Yerebakan’ın yanı sıra Melih Çardak’ta Çiğdem Tunç Tiyatrosu ekininde yer alan önemli isimlerden.

 

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.