Davutoğlu 15 Temmuz’u kitabında anlatacak

yazar:

kategori:

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ‘Bir milletin başına gelebilecek en büyük felaket’ dediği 15 Temmuz’da yaşananları yeni kitabı ‘Duruş’ta kaleme aldı.

Eski Başbakan ve AK Parti’nin 2. Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kastamonu’da katıldığı bir etkinlikte yeni kitabı ‘Duruş’u konuştu. 15 Temmuz gecesi yaşananları kaleme alan Ahmet Davutoğlu, “15 Temmuz, bir milletin başına gelebilecek en büyük felaket, en büyük acıdır.” dedi.

Karabük’ten Kastamonu’ya gelen Ahmet Davutoğlu, burada İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘Bilgi, Bilinç ve Ahlak’ konulu konferansa katıldı. Konferanstan önce Nasrullah Camii’nde Cuma namazı kılan Davutoğlu, cami çıkışında kendisine eşlik eden vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Davutoğlu, kendisine büyük ilgi gösteren öğrencilere de yeni kitabı Duruş’u hediye etti.

dha

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE BORCUMUZ”

15 Temmuz’da yaşananları ve öncesini yeni kitabı ‘Duruş’ta kaleme alan Ahmet Davutoğlu, milletin silahını yine millete doğrultan hainlere karşı canını ortaya koyarak direnişe geçtiğini söyledi.

Kastamonu Üniversitesi Bilgili Konferans Salonu’nda konuşan Davutoğlu, “15 Temmuz, bir milletin başına gelebilecek ne büyük felaketlerden bir tanesi. Başbakanlıktan sonra İstanbul’da yeni kitabım için kütüphanemde çalışmalara başlamıştı. O sırada 15 Temmuz yaşandı. Bir grup hain kendi milletinin içerisine sızarak, milletin uçak, ve tüfeklerini yine kendi milletine karşı kullandı. 15 Temmuz gecesi yerel ve ulusal kanallara çıkarak milleti ayağa kaldırıp direniş çağtısı yaptık. Aynı anda uluslararası kanallara doğrudan bağlanarak ‘Bu gece bazıları için kara bir gece senaryosu olabilir, ama bu milletin şanlı direnişi yarın sabah aydınlık güne uyanacağız’ diye çağrılarda bulunduk.” dedi.



Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.