Takside bulduğu para dolu çantayı sahibine teslim etti

yazar:

kategori:

İstanbul Gaziosmanpaşa’da müşterisinin aracında unuttuğu içi para dolu çantayı sahibine ulaştıran taksi şoförü Sıracettin Erdoğan, “İnsani bir görevimiz olarak teslim ettik” dedi.

İstanbul’da taksi şoförlerinin tutumları nedeniyle tartışıldığı günlerde Gaziosmanpaşa’da taksi şoförlüğü yapan Sıracettin Erdoğan isimli sürücü, yaptığı hareketle takdir topladı. Gaziosmanpaşa’da bir durakta çalışan Sıracettin Erdoğan, müşterisinin arabada unuttuğu içi para dolu çantayı sahibine teslim etti.

Müşterinin unuttuğu para dolu çantayı sahibine teslim etti (DHA)

Önceki gün Taksim’de Ozan Işık isimli yolcuyu aracına alan şoför Sıracettin Erdoğan, Işık’ı Beyoğlu Çıksalın’a bıraktı. Sonrasında mesaisine devam eden Erdoğan, başka bir müşterinin araçta çanta olduğunu söylemesi üzerine çantayı aldı. Çantanın ağzına kadar para dolu olduğunu fark eden taksici, Gaziosmanpaşa’daki Tem Taksi Durağı’na gelerek olayı arkadaşlarına anlattı. Çantanın içindeki kimlik bilgilerinden sahibi Ozan Işık’a ulaşan Erdoğan, yaklaşık 40 bin TL’yi kuruşuna dokunmadan sahibine teslim etti.

Taksi şoförünün davranışı alkış aldı (DHA)

“İNSANİ GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK”

Durağın başkanı Sami Doğan ise yaptığı açıklamada mesai arkadaşından övgüyle bahsetti. Doğan, “Bu arkadaş bizim durağımızda çalışıyor. Dün akşam mesai saati içerisinde arabada çanta bulmuş. Çantayı açtığı zaman içerisinin para dolu olduğunu görmüş. Arkadaşımız çantayı bulduktan getirdi bize teslim etti. İçini açtık kimliklere baktık. Paranın sahibine ulaştık. 40 bin TL civarında para olduğunu fark ettik. Sabah aradığımız halde akşam saatlerinde geldi. Uzun süre gelmeyince kuşkulandık ve Polis ekiplerini çağırdık. İnsani bir görevimiz olarak teslim ettik” dedi.




Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.