Süper Lig‘de haftanın maçında Galatasaray, evinde ağırladığı Trabzonspor‘u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen Galatasaray’da maç sonu konuşan teknik direktör Fatih Terim, kararlarıyla maçın önüne geçen hakem Ümit Öztürk hakkında değerlendirmede bulundu. ‘Hakemler de hata yapar’ diyen Terim, kendisine verilen 10 maç men cezasını hatırlattı.
SCHALKE’YE BAŞARILAR FAKSI GÖNDERSELER DEDİM
Maç sonunda hakem hatalarını değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Hakemler de insandır, hata yapabilir, olaya öyle bakmak lazım. Ben 10 maç ceza yerken, ‘Schalke’ye başarılar faksı gönderseler’ derken 3 maç ceza yedim, diğerinden de 7 maç. Hakemler de insandır hata yapabilirler.” diye konuştu.
TAKIM DAHA İYİ OLACAK
Terim, “Bir takım düşünün ki, her an, her saniye hücum için çaba sarf ediyor. Bu kadar çok adamlar hücum edince bazı pozisyonları da vereceksiniz. İnşallah orta sahamızın düelloları daha çok kazandığı maçları da göreceğiz ve temaslı oyunu artırabilirsek, daha iyi olacak.” dedi.