Kanser tedavisi gören Göknur Damat, verdiği mücadele nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takdir edilmişti. Erdoğan’ın manevi kızı ilan ettiği Göknur Damat, İBB seçimlerinin iptal edilmesinin ardından muhalefetin adayı Ekrem İmamoğlu‘na destek verdi. “Her şey çok güzel olacak” diyerek İmamoğlu’nun kampanyasına 20 TL yatıran Damat, sosyal medyada linç edildi. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs, Göknur Damat’ı “Sen misin cesur yürek” diyerek karnından bıçakladı.
Olayı duyan İmamoğlu bugün saat 11:00’de Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak.
Her şey çok güzel olacak dedi, bıçaklandı
Meme kanseri gören ve KOSGEB’ten çektiği kredi ile makyaj stüdyosu açan ve kanserle mücadelesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından manevi kızı ilan edilen Göknur Damat, sosyal medya hesabında Ekrem İmamoğlu için herşey çok güzel olacak diye paylaşım yapıp İmamoğlu’na destek için 20 TL para yatırdı.
AK Partililer büyük tepki gösterdi
Damat’ın bu paylaşımı bazı AK Partililer tarafından eleştirildi. Damat’ın paylaşınlarını sosyal medyada paylaşan bazı AK Partililer, “Bizden olanı bir kenara attık. Bizden olmayanı başa taç ettik. Onlar da aldı bizi ayak altına paspas etti” şeklinde paylaşımlarda bulundular. Bazı troller ise ‘geber’ diye mesajlar attı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Damat’a sahip çıktı.
İmamoğlu ziyarete gidecek
Linç girişimine maruz kalan Damat dün akşam saatlerinde “Sen misin o cesur yürek” diyen bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı. Hafif yaralanan Damat’a saldıran şahsı polis her yerde arıyor. Polis merkezinde ifade veren Damat’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun menfur saldırının takipçisi olduklarını söyledi. Olayı duyan İmamoğlu bugün saat 11:00’de Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak. /tekirdagodak