Yönetim Serdar Aziz’in biletini kesti

yazar:

kategori:

Galatasaray’da sezonun ilk yarısında sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Serdar Aziz ile yollar ayrılıyor. Süper Lig’de son hafta oynanan Sivasspor maçı öncesi sakatlığını bahane ederek forma giymeyen Serdar Aziz’in, ardından tatile çıktığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun bu tavrı, teknik direktör Fatih Terim’in tepkisine neden olurken, yönetim Serdar Aziz’in menajerine ‘kulüp bulun’ çağrısında bulundu.

Serdar Aziz’in maç kadrosuna girmeyerek tatile çıkmasına teknik heyetin ve yönetimin tepkisi oldukça sert oldu. Galatasaraylı yöneticiler, Aziz’in menajeriyle gerçekleştirdikleri görüşme sonrası 28 yaşındaki oyuncuyu takımda görmek istemedikerini iletti. Serdar Aziz cephesinde ise menajerin bu iddialar doğruladığı ve yurt içi ve yurt dışından gelecek tekliflere açık olduklarını belirttiği öğrenildi.

BU SEZON 15 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Galatasaray’da Serdar Aziz, 15 maçta forma giydi. 28 yaşındaki Milli oyuncu, 10 süper Lig, 4 Şampiyonlar Ligi ve sezon başında Süper Kupa Finali’nde forma şansı buldu. Sezonun ilk yarısını 2 golle kapatan Serdar Aziz 6 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.