Turan Hançerli Avcılar Sahili’nde denize girdi

yazar:

kategori:

Türkiye’nin ilk engelli belediye başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Sahili’nde denize girdi. İlçedeki koşu ve yüzme gruplarıyla bir araya gelen Hançerli, ‘Durma Harekete Geç’ temalı etkinlikle denize girerken; yaklaşık 1 km yüzdü.

Avcılar Sahili’nde her sabah yüzme ve koşu gibi spor aktiviteleri için bir araya gelen vatandaşlar, bu sabah Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi karşılarında görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Yüzme etkinliğinin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Hançerli, kent sakinlerinden ricada bulunarak, Avcılar Sahilinin kent kültürüne daha uygun şekilde kullanılmasını istedi.

“HERKESİN SPORA VE TEMİZ HAVAYA İHTİYACI VAR”

Avcılar’ın çok güzel bir sahile sahip olduğunu ifade eden Turan Hançerli, buna karşın sahilin yanlış kullanıldığını söyledi.

“Avcılar’ın güzel sahili ne yazık ki ilçe sakinlerimiz ya da farklı ilçelerden gelen misafirlerimiz tarafından yanlış kullanılıyor. Sahilimiz kent kültürüne uygun olarak kullanılmıyor. Mangalın neden olduğu duman, sağlıklı temiz hava almamızın ve spor yapabilmemize engel oluyor. Buradan ifade etmek gerekirse sahilimizi yanlış kullananlar ne yazık ki hemşehrilerimiz. Hemşehrilerimizden sahilimizi diğer komşularımızı rahatsız etmeden kullanmalarını ve  ailelerimizin keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan olarak görmelerini rica ediyoruz.”

“SAHİLİ DOĞRU KULLANMAYANLARa İLGİLİ CEZAİ İŞLEM BAŞLATILACAK”

Avcılar Sahili’nin doğru kullanılmasını sağlamak adına önemlemler alacaklarını belirten Turan Hançerli, cezai işlem uygulayacaklarını ifade etti.

“Vatandaşlarımızın sahilimizden en uygun şekilde yararlanabilmeleri için tedbirler alıyoruz. Sahili yanlış kullananlarla ilgili cezai işlemler dahil her türlü tedbir önlemlerini alacağız. Vatandaşlarımızı, komşularıyla ve cezai işlemlerle karşılaşmamaları için sahili düzgün ve doğru kullanmaya davet ediyorum.”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.