LÖSEV gönüllüleri Uludağ’da bir araya geldi

yazar:

kategori:

LÖSEV’de gönüllü olarak çalışmalara katılan 100 kadar üye Bursa Uludağ’da Dünya Gönüllüler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikle bir araya geldi.

Bursa LÖSEV gönüllüleri Uludağ’da bir araya geldi. 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte bir araya gelen LÖSEV gönüllüleri hem eğlendi hem de gönüllülüğün önemine vurgu yaptı. Dünya Gönüllüler Günü, 1985 yılından bu yana her yıl 5 Aralık’ta kutlanıyor. Faaliyetlerini tamamen gönüllülerinin yardımlarıyla sürdüren LÖSEV, yılın bu özel gününü gönüllüleriyle birlikte geçirmenin keyfini yaşadı.

LÖSEV Bursa Şubesi Koordinatörü Füsun Emecen Özcan, Türkiye’deki 35 bin kayıtlı çocuk ve yetişkin kanser hastası bulunduğunu belirtti. LÖSEV olarak yardıma ihtiyacı olan hastaların her türlü ihtiyacına yanıt vermeye çalıştıklarını kaydeden Özcan, LÖSEV’in tamamen gönüllülük faaliyetiyle ayakta durduğunu anımsattı.


LÖSEV Bursa gönüllüleri Uludağ’da hatıra fotoğrafı çektirdi (dha)

LÖSEV GÖNÜLLÜLERİYLE AYAKTA

Düzenlenen organizasyonda açıklamada bulunan LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, “Hastalarımıza yardım elimizi uzatırken en büyük destekçimiz gönüllülerimiz. Türkiye’de toplamda 4 milyon, Bursa’da ise 30 bin gönüllü destekçimiz var. Hastalarımıza yardımlarımızı gönüllülerimiz sayesinde ulaştırabiliyoruz. LÖSEV, gönüllüleriyle var olan bir vakıf, dolayısıyla yılın bir gününü onlarla bir araya gelerek değerlendiriyoruz.” dedi.

LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, ‘Dünya Gönüllüler Günü’ kapsamında gönüllüleriyle birlikte Uludağ’da düzenlenen kutlama etkinliğinde buluştu.

“FAYDALI OLUNCA HUZUR BULDUM”

Organizasyona katılan gönüllülerden Saime Acar, ilkokul öğrencisi olan kızı sayesinde LÖSEV gönüllüsü olduğunu söyledi. 2 yıldır LÖSEV adına yardım faaliyetlerine katıldığını belirten Acar, “Gönüllü olmak çok kolay. Boş zamanınızda faaliyetlere katılıyorsunuz. İnsanlara yardım edip, faydalı olduğunuzu gördükten sonra içiniz huzurla doluyor.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.