Kıskançlık krizine giren koca eşine kaza yaptırdı

yazar:

kategori:

Kıskançlık krizine giren bir koca, aracıyla takip ettiği eşinin arabasına arkadan çarparak kaza yapmasına neden oldu. Kaza sonrası, kadının yanındaki adam olay yerinden kaçarken kıskanç koca, emniyetteki ifadesinde “Fren yerine gaza bastım” diye kendini savundu.

Edinilen bilgilere göre olay Pazartesi günü Şişli’de gerçekleşti. Karısının kullandığı otomile arkadan çarpan kısanç koca, kaza yapan araçtan çıkardığı eşini sürükleyerek götürmek istedi. Olaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Emniyete götürülen çiftin evli olduğu ve kıskançlık nedeniyle kaza yaptıkları anlaşıldı.

Güvenlik kameraların yansıyan kazada öfkeli koca, yakın takibe aldığı eşinin arabasına sert şekilde arkadan çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle kadının kullandığı otomobil, yol kenarındaki ağacı devirerek, bir apartmana ait doğalgaz kutusuna çarparak durabiliyor.

ARABANIN İÇİNDEKİ ADAM KAÇTI

Kazadan sonra kadının arabasında bulunan adam olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, öfkeden deliye dönen koca adamın peşinden bir süre koştu. Sonrasında eşinin yanına dönen Levent B. isimli koca, kaza yapan araçtan çıkan eşini kolundan sürükleyerek götürmek istedi.

Olay yerine gelen polis ekipileri güçlükle sakinleştirdiği karı kocayı karakola götürerek ifadelerini aldı. Yaşananların kıskançlık krizi nedeniyle meydana geldiği iddia edildi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren çift, kıskançlık iddialarını reddetti.

Levent B. ise ifadesinde eşinin otomobiline yanlışlıkla çarptığını savunurken fren yerine gaza bastığını söyledi. Dilek B. ise “Eşimin kasıtlı olarak benim aracıma çarptığını düşünmüyorum.” şeklinde ifade verdi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.