Fenomen Gelin Hanife: Ayda 3 bin TL kazandım

yazar:

kategori:

Yasaklanan izdivaç programlarında izleyici karşısında ‘gelin adayı Hanife’ olarak çıkan Hanife Gürdal, izdivaç programlarının arka planında neler yaşandığını anlattı. Şimdilerde bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan gelin adayı Hanife, izdivaca çıktığı dönemde ayda 2 ila 3 bin TL para kazandığını söyledi.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Kanal D’de yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programında canlı yayın konuğu oldu. Bir dönem gündüz kuşağında ekranlarda en çok görünen isim olan Hanife, izdivaç programlarında yaşananların kurgu olduğunu itiraf etti. Gelin adayı Hanife, programda kendisiyle evlenmek isteyen damat adaylarını reddederek adını duyurmuştu. Tavırlarıyla dikkat çeken Hanife, sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi oluşturarak, yaptığı ürün reklamlarıyla ciddi paralar kazanmıştı.

İzdivaçta adını duyuran Hanife, şimdilerde geçimini pompacılıkla sağlıyor.

ARABA KARŞILIĞI EVLENDİ

İzdivaç programlarında yaşananların kurgu olduğu tartışmaları sürerken gelin adayı Hanife, bir arkadaşının araba ve çeyiz eşyası karşılığında evlendiğini sonra da boşandığını söyledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.