Büyükşehir yasası yeniden gözden geçiriliyor

yazar:

kategori:

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat muhtarlar günü sebebiyle mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

‘BİR MÜJDEYE HAZIR OLUN’

Düzenlenen etkinlikte konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Dün Ankara’daydım. Tekirdağ milletvekillerimizi dolaştım. Orada güzel haberler aldım. Köylerin tüzel kişiliğinin geri verilmesine yönelik bir yasa hazırlığı var. Büyükşehir yasası yeniden gözden geçiriliyor. Mahalli idareler bir çalışma içerisinde. Sanıyorum köylerin tüzel kişiliklerinin geri verilmesi için bir çalışma var.
Henüz kesin değil ama güzel bir müjde için hazır olun. Bu konuyu Türkiye’de ilk defa gündeme getiren Ekrem Başkan olmuştur. Bu konuda ısrarı meclis katında yanıt bulmuştur. Bizler de aynı görüşü paylaşıyoruz. İnşallah bu yasa çıkar ve kırsal mahallelerimizin köy tüzel kişilikleri geri verilir.” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.