Angelina Jolie: Hükümetler ve askerlerle iletişim kurabilirim

yazar:

kategori:

Amerikalı oyuncu ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, siyasete girebileceğinin sinyalini verdi. Bir radyo programına konuk olan 43 yaşındaki Angelina Jolie, programda güncel konularla ilgili görüşlerini bildirdi. Amerikan politikası, sosyal medya, cinsel şiddet ve dünyadaki mülteci krizine ilişkin fikirlerini paylaşan Jolie’ye, ‘bir gün siyasete girmeyi düşünür müsünüz?’ sorusu soruldu.

Son yıllarda Birleşmiş Milletler bünyesinde yer aldığı gönüllülük işleriyle adından söz ettiren ünlü yıldız siyasetle ilgili sorulan soruya, “Bu soruyu 20 yıl önce sormuş olsaydınız gülerdim. Bana nerede ihtiyaç varsa oraya giderim.” yanıtını verdi. Programın sunucusu demokrat partiden 30 veya 40 kişinin kendisini destekleyeceğini söyledi.

Angelina Jolie son yıllarda BM adına yer aldığı faaliyetlerle adından söz ettiriyor

DESTEKÇİLERİ ŞİMDİDEN HAZIR

Angelina Jolie’nin siyasete yeşil ışık yakmasının ardından programın sunucusu demokrat partiden Jolie’ye destek verecek isimlerin olduğunu öne sürdü. Jolie’nin yanıtı ise “Teşekkür ederim” oldu.

Birleşmiş Milletler bünyesinde yer aldığı faaliyetler sayesinde hükümetler ve askerler ile iletişim kurabildiğini belirten Angelina Jolie, “Pek çok şeyi yapabilecek ilginç bir konumdayım. Ancak şimdilik bu konuda sessiz kalacağım.” ifadelerini kullandı.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.